Masszázs

ayurvéda masszázs

ÁJURVÉDA/Indiai masszázs Zuglóban

Mi is ez pontosan?


Nem csak masszírozás.... jóval több annál!!!

Az ÁJURVEDA Indiából származó ősi életfilozófia és gyógymód amely az egyént helyezi előtérbe. Módszere, hogy személyreszabottan állapítja meg az egyén

  • alapvető testtipusát
  • felméri, hogy milyen és mekkora az eltérés az egyén valós, születéskori tipusához képest.


Fontos megértenünk, hogy mit is képvisel ez a szemlélet!

  • kiemelkedő szerepet tölt be a betegségmegelőzésben
  • megmutatja hogyan tudod a testedet fiatalon/fitten,méreganyagoktól mentesen tartani
  • egyénre szabottan állít össze számodra táplálkozási útmutatót.

Ki is képviselhetné ezt hitelesebben mint egy Indiából származó gyógyász, aki hazájában, autentikus környezetben sajátította el ennek a gyógyìtásnak minden fortélyát.

Zugló frekventált részén a Pascal lakópark mellett található szalonunk, ingyenes parkolási lehetőséggel.

A masszázs ára 7500 Forint / óra.

Szeretnéd fitten, fiatalosan tartani a tested? Próbáld ki az indiai masszázst!

ayurvéda masszázs

Manapság a különböző masszázsok töretlen népszerűségnek örvendenek, ugyanis a kezelések során a vendégek ellazulhatnak, elfelejthetik a hétköznapi problémákat és nem utolsó sorban megőrizhetik fizikai és lelki egészségüket is! Ha nyitott vagy a különlegességekre és olyan masszázsformát próbálnál ki, amelynek középpontjában csakis Te vagy, dönts az indiai masszázs mellett!

Az indiai masszázs kifejezetten az egyénre és annak problémáira fókuszál, vagyis egy olyan kezelésformáról van szó, ami valóban hatékony megoldást nyújt a vendég panaszaira. Ebben az esetben a kezelés milyensége az alapján dől el, hogy ki milyen személyiség- és testtípushoz tartozik. Az indiai masszázst végző specialisták abban hisznek, hogy mindenkit az egyéni problémái szerint szükséges gyógyítani, hiszen csakis így válhat fizikailag és lelkileg egészségessé a vendég!

Ha Neked is fontos, hogy hatékony módszerekkel őrizd meg a fiatalságod és az egészséged, próbáld ki az indiai masszázst! Várunk szeretettel zuglói kozmetikánkban!

Az irodai munka után nálunk megtalálod a felfrissülés forrását!

ayurvéda masszázs

Sajgó izmok, merev nyak, recsegő-ropogó ízületek, elnehezült végtagok, becsípődött derék. Az ülőmunka bizony nem múlik el nyomtalanul, már egy nap, sőt, néhány óra után is érezteti hatásait, évek múltán pedig könyörtelenül beszedi a fizetségét. Van az a pont, amikor már egy átmozgatás, egy kis séta nem segít, a rendszeres sportra nincs idő, mégis szükség van megoldásra, gyógyírra a testnek és a léleknek is. Látogass el zuglói kozmetikánkba és ismerd meg az ajurvédikus masszázs csodás hatásait!

Az ajurvédikus masszázs hazája India, ahol a testet nem önmagában véve gyógyítják, hanem a szellem, a lélek és a fizikai test harmóniájának visszaállítására törekednek. Zuglói kozmetikánk szakembereinek keze alatt, a masszázs keretén belül Te is személyre szabott kezelést kapsz minden alkalommal! Ne törődj bele, hogy fájdalmaid vannak, ne legyél az ülőmunka áldozata, hanem tegyél ellene! Mi segítünk zuglói kozmetikánkban, hogyan érezd magad jobban, hogyan gyógyulj eredményesen, hogyan szüless újjá!

ayurvéda masszázs

ayurvéda masszázs